ÇAMLIYAYLA İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANESİ
12 Nisan 2018

• Hastanemiz 28 yatak kapasiteli olup E-III grubu hastane statüsünde 10  ( on ) yataklı olarak 22/09/2010 tarihinde Bakanlık Oluru ile hizmete açılmıştır.
  • Aynı bina içerisinde Çamlıyayla Toplum Sağlığı Birimi, Aile Sağlığı Merkezi, Acil Servis Polikliniğimiz ile birlikte hizmet vermekteyiz.
  • Hastanemiz kadrosunda 1 adet Aile Hekimi Uzmanı dışında uzman hekim kadrosu bulunmamaktadır. Bu nedenle Hastanemiz yataklı tedavi bölümlerinin bulunduğu 1 ve 2. katımızda hasta yatışı yapılamamaktadır.
  • Hastanemiz bünyesinde toplamda 4 adet Aile Hekimliği ve 1 adet Aile Sağlığı hemşire odası bulunmaktadır.
  • Hastanemiz Acil Servis Polikliniği 9 yataklı müşahede bölümüyle hizmet vermektedir.
  • Yaz nüfusunun 40-50 bin civarında olması sebebiyle vatandaşların ihtiyaçlarına binaen geçici görevlendirmeler yapılarak Dahiliye ve Çocuk Poliklinikleri hizmet vermektedir.